zondag 25 augustus 2013

Scootmobiel Rolstoeltassen

Scootmobiel- en Rolstoeltassen

Met een scootmobiel of rolstoel kom je nog wel eens ergens. Helaas hebben beiden geen kofferbak.
U bent dus altijd op een goede tas aangewezen om optimaal plezier te hebben van uw Scootmobiel of Rolstoel. Mobielcomfortabel.nl heeft praktische tassen voor de scootmobiel en de rolstoel.
Deze tassen zijn erg gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te bevestigen en los te maken.
Behalve grote tassen die aan de rugleuning kunnen worden bevestigd hebben wij ook  armleuningtassen en een tas voor aan de stuurkolom. Met deze scootmobiel tassen heeft u veel extra ruimte om uw spullen veilig en droog te vervoeren. Naast de reguliere rug- of armleuning tassen vindt u bij ons de reflecterende tas. Deze zorg ervoor men u al op grote afstand opmerkt.



Scootmobiel Rolstoel Rugleuningtas

Scootmobiel Rolstoel Rugleuningtas





Scootmobiel Rolstoel Rugleuningtas
Scootmobiel Rolstoel Rugleuningtas

De Scootmobiel Rugleuningtas.


Deze zeer ruime scootmobiel rugleuningtas onderscheidt zich van andere tassen door de vele rits openingen in de tas waardoor de inhoud van de tas makkelijker te bereiken is met de armen.  De tas is gemaakt van zeer stevig nylon waardoor de tas slijtvast is.

Door de brede stevige banden aan de bovenzijde van de scootmobiel rugleuningtas kan men de tas goed bevestigen over de rugleuning van de stoel van de scootmobiel, waardoor de tas goed op z’n plek blijft.


Aan de voorzijde van de tas bevind zich een handig opbergvak.
De scootmobiel rugleuningtas is ook geschikt voor stoelen met hoofdsteun en stoelen zonder hoofdsteun. Aan de bovenzijde van de tas is tevens een stevig hengsel bevestigd waardoor de tas makkelijk is mee te dragen wanneer men een boodschap gaat doen.

 

Kleur Scootmobiel Rugleuningtas: Zwart met grijs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten